Šitake sēnes noslauka ar salveti vai pēc nepieciešamības nomazgā.
Atdala kātiņus no cepurītēm.
Uzkarsē katlā eļļu, apbrūnina eļļā ķiploka daiviņu, tad izņem.
Apcep sīpolus un sagrieztas šitake sēnes.
Pievieno rīsus, apcep, pārlej ar baltvīnu, novāra 2 minūtes.
Pārlej ar 1 litru šitake buljona (skatīt recepti “Šitake zupa”).
Vāra apmēram 25 minūtes, pievieno saldo krējumu.
Iemaisa daļu siera un pievieno garšvielas.
Pasniedz, pārberot ar sieru.
Mēs izmantojam sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu Jums iespējami labāko mājaslapas pārlūkošanas pieredzi. Lai uzzinātu vairāk, iepazīstieties ar mūsu Sīkdatņu lietošanas politiku. Sadaļā "Pārvaldīt sīkdatņu uzstādījumus" iespējams pārskatīt un mainīt sīkdatņu lietošanu.